Loading...

Kunstenaars

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Curabitur scelerisque nulla sit amet lectus efficitur, eget finibus ipsum euismod. Phasellus porta sapien vitae arcu viverra interdum. Fusce suscipit sagittis ante ut iaculis. Mauris posuere dignissim dui a egestas. Nunc auctor accumsan justo.

DOMENIQUE HIMMELSBACH

In deze ruimte is het drukproces van Himmelsbachs kunstwerk Een papieren monument voor de papierlozen te zien.
Met deze drukpers, inktrollers en drooglijnen maakt hij portretten van vluchtelingen zonder identiteitspapieren

Het werk van Himmelsbach gaat over de zoektocht naar alternatieve manieren van actievoeren. Het palet van activisme bestaat doorgaans uit polariserende demonstraties, conflicten en botsingen met de autoriteiten. Himmelsbach wil het dogma van activisme doorbreken. Zijn strategie is: op een verkeerd been zetten, rechts én links bevragen, poëtisch zijn en de dialoog aangaan.

Als vervolg op de illegale verspreiding van zijn werk op straat drukt Himmelsbach de houtsneden nu in een gelimiteerde oplage, aan te bieden aan openbare kunstcollecties. Zijn doel is het verhaal van de ongedocumenteerden op te laten nemen in ons gemeenschappelijk geheugen.

NI HAIFENG

Ni Haifeng herziet en transformeert onbetwiste iconische vrijdenkers in gedifferentieerde beelden. Hij concentreert zich daarbij op kleine, alledaagse en gewone verhalen. Zijn beelden creëren ruimte voor verschillende visies, inzichten en interpretaties

Het doolhof van vlaggen nodigt bezoekers uit tot een zoektocht naar vrijdenken, vrijdenkers en het eigen denken. De vlaggen suggereren identiteit, cultuur, geschiedenis en de geest van vrijheid en saamhorigheid. Mensen, tekens, woorden of teksten flankeren de iconen en werpen licht op de geschiedenis van onzichtbare, alledaagse vrijdenkers.

Other

DOMENIQUE HIMMELSBACH

In deze ruimte is het drukproces van Himmelsbachs kunstwerk Een papieren monument voor de papierlozen te zien.
Met deze drukpers, inktrollers en drooglijnen maakt hij portretten van vluchtelingen zonder identiteitspapieren.

NI HAIFENG

Ni Haifeng herziet en transformeert onbetwiste iconische vrijdenkers in gedifferentieerde beelden. Hij concentreert zich daarbij op kleine, alledaagse en gewone verhalen. Zijn beelden creëren ruimte voor verschillende visies, inzichten en interpretaties.